Filtro Noticias
Filtre de recerca

aigües del vendrell “es planta per elles”

08/03/2022

aigües del vendrell “es planta per elles”

aigües del vendrell “es planta per elles”

La regidora de Salut, Serveis Socials, Gent Gran  i Habitatge, Montserrat Martin, i la regidora d’Educació i Cultura, Sílvia Vaquero, han llegit un manifest per mostrar el rebuig al sexisme i advocar per la igualtat de gènere i “la lluita per l’eliminació d’estereotips contra la discriminació laboral i salarial, contra la violència masclista, però sobretot per construir un canvi de paradigma amb la mirada posada en la plena igualtat d'oportunitats entre dones i homes que intenta perpetuar-se amb diferents formes”.

També s’ha volgut posar de manifest que per aconseguir el desenvolupament sostenible i una igualtat de gènere més gran és essencial que les dones i les nenes tinguin veu i participin amb igualtat en la presa de decisions. "Sense igualtat de gènere avui, el futur sostenible i igualitari continuarà estant fora de les nostres mans".

A la plantada simbòlica també hi ha assistit el regidor d’Aigua i president d’aigües del Vendrell, Alfons Herrera, així com personal d’aigües del vendrell.